Ons Bedrijf

Uw betrouwbare partner

Maris Montagewerken BVBA is een vertrouwd adres voor al uw aluminium balustrades, ramen en deuren in aluminium en PVC, zonweringen, sectorale poorten en algemene buitenschrijnwerk in aluminium en PVC. Wij voeren uw werkzaamheden voordelig en zorgvuldig uit.

Ons bedrijf bestaat al geruime tijd en is inmiddels uitgegroeid tot een solide onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van schrijnwerkerij in aluminium en pvc tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch, per e-mail, fax of brief contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.

Wij zijn lid van de Confederatie Bouw.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 0477-61.04.44